USPEŠEN ZAKLJUČEK ČLANSKEGA TURNIRJA V NOVI GORICI

Uspešen turnir v Novi Gorici je na najlepši možen način zaključila domača igralka Vivian Fajt z uvrstitvijo v finale in končnim drugim mestom.

V nedeljo 26.9.2021 se je v Novi Gorici zaključil prvi članski turnir pod organizacijo TK Gorica, katerega je v organizacijo zaupala teniška zveza Slovenije. Prisotnih je bilo 17 igralcev ter 8 igralk.

Ogledali smo si lahko vrhunski tenis tako z moške strani kot z ženske strani. Domače barve so zastopali Tim Strel, Zala Perendija, Zala Hrovatin ter Vivian Fajt, katera se je edina uspela prebit v drugi dan tekmovanja.

 V nedeljo smo spremljali polfinalna srečanja, katera so bila odigrana na visokem nivoju. Derbi moškega polfinala je pripadel Luki Miklavčiču ter Sašu Bendetu. Bende je imel v drugem setu že dve zaključni žogici, kateri ni uspel zaključiti in dvoboj se je prevesil v tretji set, katerega je nato Bende predal zaradi poškodbe. Derbi pri ženskah pa je pripadel Kovač Tinkari ter Vivian Fajt. Dvoboj je trajal slabe tri ure, katerega pa je na koncu uspela v svojo korist obrniti domača igralka Vivian Fajt in tako prinesti veselje domačih gledalcev in se prvič uvrstiti v finale članskega slovenskega turnirja.

V moški finale se je tako uspelo uvrstiti Luki Miklavčiču ter Marku Andrejiču Goljarju. Prikazala sta tenis na visokem nivoju, vendar je bil na koncu nekoliko boljši Mark Andrejič Goljar in si uspel priigrati zmago na OP Gorice za člane 2021.

Za moškim finalom smo spremljali še ženski obračun med Meto Marenk ter domačo igralko Vivian Fajt. Vivian je večino energije porabila v polfinalu, tako da je zmago odnesla Meta Marenk in tako postala prva zmagovalka članskega tunirja OP v Novi Gorici.

Čestitke vsem tekmovalcem za prikazan tenis.

Obenem pa zahvala teniški zvezi Slovenije, da je zaupala organizacijo turnirja teniškemu klubu Gorica, kateri je bil speljan na visokem nivoju, zahvala gre tudi vrhovnemu sodniku Radu Jerončiču, ki je spet dokazal, da velja za enega najboljših vrhovnih sodnikov v Sloveniji in je turnir speljal brez zapletov in težav, zahvala gre tudi športni zvezi Nova Gorica za dobro pripravljena igrišča ter seveda vsem, ki so pripomogli da je bil turnir speljan na visokem nivoju.

 

 

      

Kontaktni podatki

Teniški klub Gorica Nova Gorica

Bazoviška ulica 4

5000 Nova Gorica

Primož Strel (predsednik) +386 41 386 134

Bor Zorzut (trener) +386 40 566 082

tkgorica.ng@gmail.com

info@tkgorica.si 

Sponzorji

 

 

© 2017- Teniški klub Gorica Nova Gorica. Vse pravice pridržane.
Piškotki zagotavljajo boljšo kakovost delovanja storitev. Z uporabo naših storitev dovoljujete uporabo piškotkov.
Ok