VELIKO ZMAGOSLAVJE VETERANOV GORICE

Zmagovalna ekipa letošnje zimske ekipne lige 2018.

V soboto 17.3.2018 se je v Vanganelu zaključila letošnja moška ekipna veteranska liga. V ligi je nastopalo 14 ekip, ki so bile razdeljene v dve skupini, kjer je vsaka ekipa igrala med sabo. V zeleni skupini je ekipa Gorice zasedla prvo mesto in tako kot favorit odšla v nadalnje tekmovanje. V nadalnjem tekmovanju je zaigrala z najmočnejšo postavo in tako prišla vse do finala.

V soboto 17.3.2018 se je odigralo finale proti ekipi Vanganela. Prva sta na igrišče stopila Bor Zorzut ter Bojan Židov, katera nista imela težkega dela proti dvojici Glavaš/Drljača ter dvoboj gladko dobila z rezultatom 6:2 in 6:2. Veliko bolj izenačen je bil drugi dvoboj. Za Gorico sta nastopila Luka Špacapan in Maurizio Del Frate, ki sta se udarila proti dvojici Habjan/Rudonja. Po zelo napetem prvem setu, katerega sta Luka in Maurizio dobila po podaljšani igri, sta v drugem setu stvari le postavila na svoje mesto in dvoboj dobila s skupnim rezultatom 7:6 in 6:2. Po dvoboju se je slavje Goričanov lahko začelo. Veliko vlogo pri osvojitvi lovorike so imeli tudi navijači Gorice, ki so v pravem trenutki spodbujali fante vse do končne zmage. 

Ekipa Gorice je bila sestavljena iz naslednjih igralcev: Gorazd Rožer - Gogo, Bor Zorzut, Luka Špacapan, Primož Strel, Hari Štrukelj, Aleš Faganelj, Borut Maraž, Bojan Židov, Maurizio Del Frate, Igor Brešan, Mario Gianesi ter Roberto Carini. Sama ekipa se lahko ponaša tudi s tem, da so igralci večinoma člani TK Gorica.

Velike zasluge pri zmagi ekipe ima prav gotovo neutrudni kapetan Gorazd Rožer - Gogo, ki je v pravem trenutku znal potegniti prave poteze in tako sestavljati ekipe, da je na koncu le ta zmagoslavno dvignila pokal in tako postala EKIPNI PRIMORSKI PRVAK ZA LETO 2018.

Ob tej priložnosti je potrebno pohvaliti tudi organizatorje zimske veteranske lige, g. Maraška, ter v letošnjem letu neutrudnega Francija Horvata. 

 

ŠE ENKRAT VSE ČESTITKE IN NA NOVO LOVORIKO V LETU 2019.

 

 

 

  

Kontaktni podatki

Teniški klub Gorica Nova Gorica

Bazoviška ulica 4

5000 Nova Gorica

Primož Strel (predsednik) +386 41 386 134

Bor Zorzut (trener) +386 40 566 082

tkgorica.ng@gmail.com

info@tkgorica.si 

Sponzorji

 

 

© 2017- Teniški klub Gorica Nova Gorica. Vse pravice pridržane.
Piškotki zagotavljajo boljšo kakovost delovanja storitev. Z uporabo naših storitev dovoljujete uporabo piškotkov.
Ok