WINTER CUP 2.VIKEND

Številna udeležba naših tekmovalcev na 2. vikendu Winter Cupa 2019 v Kopru.

V soboto 26.1. in nedeljo 17.1.2019 se je v Kopru odvijal 2.vikend Winter Cupa 2019, na katerem je nastopalo precejšnje število tekmovalcev našega kluba. 

V soboto so prve tekmovalne izkušnje na turnirjih nabirali naši najmlajši. Mini turnir so se udeležili Aleks Kudič, Val Hrobat, Val Valentinčič ter Noemi Begič. Vsi so prikazali odlične igre, obilo borbenosti in tako so domov odšli z obilico kolajn ter lepih vtisov.

Na midi turnirju so nastopali Aleks Kudič, Lan Čargo ter Tibor Savkovič. Tibor se je prebil vse do polfinala, kjer je moral nato priznati premoč nasprotniku.

Na turnirju do 10 let je nastopil Lan Čargo, kjer je v okrnjeni konkurenci zmagal in tako osvojil svoj prvi turnir do 10 let. 

V nedeljo je imel naš klub tekmovalce v kategoriji do 13 in do 15 let.

Pri fantih do 13 let je svoj najboljši tenis do sedaj prikazal Tim Strel ter gladko zmagal turnir in si tako priigral wild card za Tennis Europe do 14 let, ki bo v Kopru. Dobre igre je prikazal tudi Andrej Hančič. Turnir do 13 let za dekleta je osvojila Zala Perendija in si ravno tako priigrala wild card za Tennis Europe do 14 let. 

V kategoriji do 15 let je Tim Strel prišel vse do finala kjer je moral nato priznati premoč nasprotniku. Pri dekletih do 15 let je nastopila Lara Strel in osvojila drugo mesto.

VSEM ČESTITKE ZA PRIKAZANO BORBENOST TER ODLIČNE TENIŠKE IGRE.   

 

 

 

Kontaktni podatki

Teniški klub Gorica Nova Gorica

Bazoviška ulica 4

5000 Nova Gorica

Primož Strel (predsednik) +386 41 386 134

Bor Zorzut (trener) +386 40 566 082

tkgorica.ng@gmail.com

info@tkgorica.si 

Sponzorji

 

 

© 2017- Teniški klub Gorica Nova Gorica. Vse pravice pridržane.
Piškotki zagotavljajo boljšo kakovost delovanja storitev. Z uporabo naših storitev dovoljujete uporabo piškotkov.
Ok