Zaključek leta in podelitev najboljšim v Piramidi 2016

Natisni

28.12.2016 se je v okviru zaključka leta TK Gorica, odvijal drugi rekreativni hitov turnir moških mešanih dvojic. Tokrat se je zbralo 32 igralcev, ki so igrali po sistemu šampanjc. Glede na to, da je bilo precej igralcev se je igralo na čas. Vsak je tako odigral tri kroge po 35 min. Omeniti velja, da so se na tokratni turnir prijavili tudi teniški kolegi iz Sežane. Kot se za turnir ob koncu leta spodobi je bil obogaten z obilico hrane in pijače, za kar se zahvaljujemo tudi naši Mojci Mozetič in Vlasti Strel.

Ob tej priložnosti so bili podeljeni tudi pokali in priznanja v tekmovanju Piramida 2016. Prvo mesto v piramidi je tako na koncu osvojil Miha Blaškovič, ki je z lahkoto odbil vse izivalce in tako postal prvi Faraon piramide TK Gorice 2016. Drugo mesto je osvojil Miloš Todorovič, tretje pa Mitja Pulec. Najboljši so prejeli pokale ter vrhunske penine domačije MEDOT.

Teniška piramida TK Gorice, je v prvem letu absolutno presegla vsa pričakovanja, saj je bilo zabeleženih 413 dvobojev in odigranih kar 220 dvobojev in sicer od aprila do konca novembra. Omeniti še velja, da je največ dvobojev odigral Jan Pajntar in sicer 24.

Ob tej priložnosti si posebno zahvalo in pohvalo zasluži krivec celotne aplikacije Piramide TK Gorica, Miha Ravšelj saj mu je uspelo narediti avtomatizirano aplikacijo, katera je tudi zelo enostavna za uporabnika. BRAVO MIHA.

Za konec naj vam še enkrat zaželimo uspešno, zdravo in teniško polno leto 2017.

TK GORICA.

pokali.jpg sandi.jpg